Pasta orzechowa imieninowa

Pasta orzechowa imieninowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek topiony

    15 dag
  • koperek

    1/2 łyżeczki
  • orzechy włoskie

    2-3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Orzechy należy posiekać drobniutko lub utrzeć je w moździerzu. Następnie wymieszać je z serkiem topionym i posiekanym koperkiem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowaną pastą smarować pieczywo.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

05.06.2013 21:06
fajne smaki

aga130982

05.11.2011 12:23
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat