Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z jajkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt.
natka pietruszki 1 pęczek
ogórki konserwowe 10 dag
kwaśna śmietana 3 łyżki
musztarda 1,5 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
Gorczyca biała cała Prymat 1 mielona
ocet 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z jajkami

Jajka ugotować na twardo.Obrać,drobno posiekać.Natkę pietruszki opłukać,osuszyć,listki pokroić.Ogórki konserwowe drobno pokroić.Wymieszać pokrojone jajka,ogórki i natkę.Dodać śmietanę,musztardę,mieloną gorczycę,ocet,doprawić do smaku.Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eeee 10.01.2012 12:08
Robiłam super przepis
aleksa123 25.08.2011 21:10
smaczne
maciek7 21.08.2011 21:11
pycha
Kopiko1983 06.07.2011 18:44
Smaczne!!!
Agnik 17.05.2011 09:16
ciekawe
iwona332 27.04.2011 11:15
super
kotlet 12.04.2011 22:03
rewelacja
jogobella23 04.04.2011 08:58
super
Ania67 02.03.2011 10:41
Super
wiktor188 03.01.2011 07:44
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak