Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne paluszki z ciasta francuskiego

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 1 szt
ciasto francuskie 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne paluszki z ciasta francuskiego

Ciasto rozłożyc, całe posmarowac rozmąconym jajkiem, posypac solą, papryka i kminkiem. Pokroic na paseczki grubości 1cm i długości około 10cm. Piec w temp. 180-200 stopni na złoto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella231
jogobella231 02.05.2011 20:19
pycha
Kate131 05.01.2011 08:53
tez takie robię.pycha są

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak