Pikantne paluszki z ciasta francuskiego

Pikantne paluszki z ciasta francuskiego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    1 szt
  • ciasto francuskie

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto rozłożyc, całe posmarowac rozmąconym jajkiem, posypac solą, papryka i kminkiem. Pokroic na paseczki grubości 1cm i długości około 10cm. Piec w temp. 180-200 stopni na złoto.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jogobella231

02.05.2011 20:19
pycha

Kate131

05.01.2011 08:53
tez takie robię.pycha są

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat