Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej ryby i sera twarogowego

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba wędzona 20 dag
olej 2 łyzki
szczypiorek siekany 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
twaróg 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej ryby i sera twarogowego

Ser twarogowy chudy rozetrzeć z olejem na gładką masę, połączyć z oczyszczoną z ości rybą i posiekanym szczypiorkiem. Wszystko dokładnie utrzeć i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać do pieczywa i zielonej sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 19.01.2014 09:05
smaczna pasta
byMJ 05.08.2011 21:51
spróbuję :-)
Halusia 23.07.2011 20:04
Pyszne
mehia 05.07.2011 22:34
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak