Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kabanosy z fasolkami i sosem pomidorowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
fasola biała 1 puszka
cieciorka 1 puszka
sos pomidorowy 400 ml
ogórek 1 słoik
kabanos 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: kabanosy z fasolkami i sosem pomidorowym

kabanosy kroimy w plasterki i podsmażamy dobrze. Do garnka z sosem pomidorowym wrzucamy fasole i kabanosy zagotowujemy przyprawiamy ewentualnie do smaku. Podajemy z makaronem lub ryżem. U mnie najczęściej z makaronem (bo jak twierdzi mój mąż ryżem się nie naje)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak