Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewka orzechowo - miodowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
orzeszki w miodzie duża garść
sól 1 szczypta
ocet winny 1 łyżeczka
olej z orzechów włoskich 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewka orzechowo - miodowa

Rzodkiewki myjemy, kroimy w ćwiartki, dodajemy część orzechów, sól, pieprz oraz olej z octem, mieszamy i odstawiamy do lodówki na 20-30 min. Po tym czasie wszystko jeszcze raz mieszamy i posypujemy drugą częścią orzeszków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 10.02.2012 19:36
ciekawa kompozycja smaków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak