Składniki:
udziec cielęcy | 1 kg |
pieczarki | 30-40 dag |
śmietana | 50 ml |
bulion | 200 ml |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
masło roślinne | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 200 ml |
udziec cielęcy | 1 kg |
pieczarki | 30-40 dag |
śmietana | 50 ml |
bulion | 200 ml |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
masło roślinne | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: