Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galareta z pstrąga

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 1
kukurydza konserwowa
natka pietruszki
papryka marynowana 2 sztuki
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
woda 600 ml
Żelatyna wieprzowa Prymat
pstrąg 1 filet

Przepis i sposób przygotowania na: Galareta z pstrąga

Marchewkę kroimy w plasterki i gotujemy z filetami z pstrąga z dodatkiem kostki.Żelatynę moczymy w 100 ml wody ,a następnie dolewamy do 1/2 l gorącej wody..Rozprowadzamy dokładnie .Doprawiamy kucharkiem i pieprzem. Studzimy .Pstrąga dzielimy na małe cząstki ,paprykę odsączamy z zalewy i kroimy w kostkę.W salaterkach układamy plasterki ugotowanego jaja ,marchewkę ,listki natki pietruszki ,kawałki ryby ,kukurydzę i paprykę .Zalewamy wywarem z żelatyną .Wstawiamy do lodówki na 3 godziny .Najlepsza jest na drugi dzień .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 25.04.2013 08:29
bardzo smaczna
m1monika 31.08.2012 12:41
smaczna :-)
caralajna 17.05.2012 08:33
pyszna
zuzanna_z 14.03.2012 11:24
fajne
olkaaa 09.02.2012 10:36
ciekawe
IlonaAlbertos 11.01.2012 00:09
Musze niebawem przygotować.
Mariusz10 10.06.2011 23:47
świetna
barbara11561 06.06.2011 11:30
Pyszne:)
Edyta38 09.03.2011 18:25
super:)
ben-ka 13.12.2010 10:25
Pstrągi to ja lubię:)
matii6 12.12.2010 16:49
interesujące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak