Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WĄTRÓBKA Z PIECZARKAMI

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 120 G
dymki 2
pomidorki koktajlowe 1OO G.
wątróbka cielęca 120 G
olej
listki szałwii
wywar cielęcy 1\\2 SZKL
gęsta śmietana 1OO ML
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: WĄTRÓBKA Z PIECZARKAMI

PIECZARKI MYJEMY , DOBRZE MUSIMY OSUSZYĆ , DYMKĘ DROBNIUTKO KROIMY , POMIDORY MYJEMY I DZIELIMY NA POŁÓWKI. WĄTRÓBKĘ KROIMY W NIEZBYT DROBNĄ KOSTKĘ I SMAŻYMY NA OLEJU WRAZ Z PIECZARKAMI I D DYMKĄ . TERAZ MOŻEMY POLEWAĆ WYWAREM MOŻE BYĆ TO WYWAR Z KOSTKI. MIESZAMY DODAJĄC ŚMIETANĘ I SZAŁWIĘ DROBNO POSIEKANĄ . DOPRAWIAMY DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM. TERAZ MOŻEMY ZAGOTOWAĆ . NA KONIEC DODAJEMY POMIDORKI MIESZAMY I ZDEJMUJEMY Z OGNIA. GOTOWE, POZOSTAJE NAM SIĘ DELEKTOWAĆ .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 24.10.2012 13:03
ciekawe danie
babcia
babcia 24.10.2012 13:03
ciekawe danie
ElizaT 22.02.2011 12:12
przepis fajny !
RenataZ-et 20.12.2010 20:20
Może być smaczna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak