Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów ruskich

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 0,5 kg
cebula 1 szt
olej 2 łyzki
sól do smaku
pieprz do smaku
twaróg 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów ruskich

Ostudzone, ugotowane ziemniaki i ser przepuścić przez praskę. Cebulę drobno posiekać, zrumienić na oleju, połączyć z ziemniakami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 01.08.2012 20:55
pycha
zuzanna_z 16.07.2012 11:13
fajny
Iwusia 03.05.2012 00:25
smaczny
Kate131 30.04.2012 08:21
tak samo robię
ewaa 17.05.2011 21:07
robię taki sam farsz ..pyszne pierogi wychodzą:)
mehia 23.01.2011 10:35
niezłe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak