Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane kremem czosnkowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
czosnek ząbki 1 szt
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane kremem czosnkowym

Ugotowane jajka przekroić na połówki, wyciągnąć żółtka. Do majonezu dodać rozgnieciony z solą czosnek i biały pieprz, dokładnie utrzeć. Wyłożyć na białka z jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 22.10.2013 08:55
bardzo fajne
Iwusia 22.10.2012 22:50
ale mi smaka narobiłaś :)
Łukasz15 09.09.2012 14:22
Super
romanrafal
romanrafal 16.07.2012 16:01
smaczne
zuzanna_z 12.07.2012 12:27
fajna przekąska
anulka69 07.05.2012 14:28
pycha
edyta44 12.08.2011 10:18
pycha
Iwona51
Iwona51 25.04.2011 15:04
smaczne
Margo1 11.12.2010 17:39
nawet łatwe i smaczne
Margo1 11.12.2010 17:39
nawet łatwe i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak