Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grochówka

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony 15 dag
marchewka 1
majeranek
Kucharek przyprawa uniwersalna
groch 30 łuskany

Przepis i sposób przygotowania na: grochówka

Groch moczymy w zimnej wodzie przez minimum 12 godzin przed gotowaniem, po tym czasie go gotujemy, dodajemy marchewke drobno pokrojoną w półplasterki oraz pokrojony boczek. doprawiamy majerankiem, pieprzem oraz kucharkiem. Najlepszy jak dla mnie jest, gdy groch jest lekko rozgotowany

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 01.10.2011 16:09
moja ulubiona zupka
Magdalena/26Mooi 24.09.2011 20:18
dobra grochowka:)
Mati13 01.04.2011 19:19
pyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak