Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Golonka z wywaru

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

golonka 2 sztuki
włoszczyzna
Liść laurowy suszony Prymat 2
sól do smaku
Musztarda sarepska Prymat
chrzan ze słoika

Przepis i sposób przygotowania na: Golonka z wywaru

Golonki wkładamy do garnka zalewamy wodą ,Dodajemy ziele angielskie ,pieprz i liście laurowe oraz sól.Gotujemy na średnim ogniu do prawie miękkiej golonki .Dodajemy następnie włoszczyznę i gotujemy do miękkości warzyw i golonki.Golonki po ugotowaniu wyjmujemy .Podajemy z musztarda lub chrzanem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 27.02.2014 10:37
pyszna golonka
Motorek 21.02.2013 20:31
Przepyszna goloneczka
anemon 29.01.2012 10:48
M?skie danie nie tylko dla m??czyzn, mi?so pozbawione t?uszczu jest pyszne.
AGNIESZKA144 13.12.2011 20:25
pycha
barbara11561 21.07.2011 08:17
mój też bardzo lubi:)
ben-ka 01.05.2011 09:32
O !! golonka - dla mojego męża :)
cukiereczek 13.04.2011 09:33
super
MAR3STA 18.01.2011 18:30
o tak mąż za nią przepada;)
edyta44 11.12.2010 12:00
to uwielbia moj maz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak