Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

całe podgrzybki marynowane

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 2 kilogramy
ocet 1 szklanka
woda 5 szklanek
Liść laurowy suszony Prymat 3 listki

Przepis i sposób przygotowania na: całe podgrzybki marynowane

Grzyby ujemy ,odcinamy korzonki, gotujemy w solonej wodzie 20 minut, ocet gotujemy z woda i przyrawami oaz łyżką soli i cukru, grzyby układamy w wyparzonych słoikach , zalewamy zalewą , szczelnie zakrecamy,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 15.03.2013 22:09
oj nie mogę doczekać się sezonu grzybowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak