Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z kiełkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 kg
dymki ze szczypiorkiem 3
sos sojowy 2 łyżki
miód prawdziwy 2 łyżki
ocet winny
olej sojowy 3 łyżki
kiełki soi 20 dag
kiełki słonecznika 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z kiełkami

Kapustę szatkujemy w paski .Dymkę kroimy w talarki.Kiełki zparzamy na sitku .Z oleju ,octu winnego ,sosu sojowego i miodu robimy sos.Składniki sałatki łączymy ze sobą ,polewamy sosem i delikatnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 07.03.2014 17:22
świetna,bardzo lubię kiełki
RenataZ-et 15.05.2013 23:10
na pewno super smakuje
Motorek 20.03.2013 07:44
fajny przepis
olkaaa 14.10.2012 11:24
super przepis
misia53 30.09.2012 16:37
fajny przepis
zuzanna_z 16.04.2012 12:01
dobre
zdzislawa2 22.03.2012 10:35
ekstra
Ewa/kalapurtka 04.08.2011 19:55
pyszne
rafalanka 10.05.2011 18:21
pyychotka
ben-ka 17.01.2011 10:19
Z miodem nigdy nie robiłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak