Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MIELONE KOLOROWE

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1\\2 KG
papryka czerwona 1
cebula
natka pietruszki
jajko 1
mąka
sól
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
olej
pieprz kolorowy mielony

Przepis i sposób przygotowania na: MIELONE KOLOROWE

CEBULĘ DROBNIUTKO SIEKAMY , PAPRYKĘ ORAZ NATKĘ .DODAJEMY WARZYWA DO MIĘSA, DOPRAWIAMY ODPOWIEDNIO DO SMAKU DODAJĄC JAJKO I BUŁKĘ TARTĄ , TYLE ABY MIĘSO DOBRZE SIĘ KLEIŁO W RĘKACH. FORMUJEMY KOTLECIKI OBTACZAJĄC W MĄCE I SMAŻYMY NA MAŁYM OGNIU ABY DOBRZE SIĘ USMAŻYŁY I NIE BYŁY SUROWE.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 16.02.2013 17:36
pyszne
RenataZ-et 21.12.2010 23:31
fajny pomysł!
Margo1 10.12.2010 21:31
LUBIĘ EKSPERYMENTOWAĆ JEŚLI CHODZI O MIELONE CZY PRZERÓŻNE KOTLETY

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak