Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BISZKOPT

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5
cukier 1,5 szkl.
mąka ziemniaczana 1/2 szkl.
mąka tortowa 1 szkl.
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: BISZKOPT

Do jajek dodajemy szczyptę soli. Następnie ubijamy jajka z cukrem, dodajemy wymieszane mąki oraz proszek do pieczenia. Przelewamy do wysmarowanej oraz posypanej mąką okrągłej blachy. Pieczemy ok. 40 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 22.01.2011 17:33
Ślicznie wygląda!
MAR3STA 16.01.2011 20:06
super wygląda!
kuklik 01.01.2011 14:12
piękny taki łaciaty
RenataZ-et 17.12.2010 16:33
Pięknie się upiekł :)
misia53 15.12.2010 07:51
Biszkopt łaciaty Eliza wymyśliła , i tak nam ciasto pięknie urozmaiciła.
alaaa 13.12.2010 15:37
łaciaty,,,fajny
Margo1 12.12.2010 16:09
tak ciekawy..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak