Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta z grzybami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiszonej kapusty 1kg
kiszonej kapusty 1garsc
cebula 1szt
suszonych śliwek 50g
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat 1/21/2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta z grzybami

Kapustę kiszoną lekko posiekać i włożyć do garnka. Grzyby wypłukać w ciepłej wodzie, a następnie wrzucić do garnka z kapustą kiszoną. # Cebulę zeszklić na łyżce masła lub oleju i wymieszać z kapustą. Namoczyć śliwki i dodać je do kapusty, a następnie doprawić przyprawa do bigosu. Gotować wszystko na małym ogniu 2 godziny często mieszając.:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 16.05.2011 20:41
bardzo smaczna
oliwkowa
oliwkowa 07.04.2011 20:00
Ja tak tez lubię
alaaa 15.02.2011 18:55
ja też lubię
grazia1 11.02.2011 10:11
smakuje mi taka:)
Kate131 18.12.2010 08:12
pycha,juz świątecznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak