Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos cygański

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 2
śledz w occie 1
keczup pikantny 5 łyżek
oliwa 1 łyżka
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
sól
pieprz
cebula biała 1

Przepis i sposób przygotowania na: Sos cygański

Cebule obieramy i kroimy drobno razem z ogórkiem i filetem śledziowym.Mieszamy z keczupem ,oliwą i musztardą .Doprawiamy do smaku .Podajemy z gotowanymi warzywami lub pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 13.11.2013 11:08
jak dla mnie .pycha !
caralajna 14.10.2013 07:50
super :)
barbara11561 11.05.2011 05:31
Szybko i smacznie:)
bietka 28.01.2011 11:08
bardzo dobre
SmacznaPyza 31.12.2010 16:26
myślałam, że to sos a to śledź po cygańsku!
ben-ka 13.12.2010 10:27
Ciekawy przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak