Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip do wędlin i mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chrzan świeżo starty 3 łyżki
papryka konserwowa 2 strąki
sok z cytryny 1/2 całości
cukier
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Dip do wędlin i mięs

Paprykę miksujemy wlewamy jogurt ,dodajemy chrzan i natkę pietruszki .Miksujemy blenderem ,dodajemy sól i cukier do smaku oraz sok z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 10.07.2013 21:15
Dobry pomysł :)
smakoszek 04.10.2011 09:35
swietny
ben-ka 11.12.2010 08:41
Na pewno jest smaczny!
Zoso 10.12.2010 18:57
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak