Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip do ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny
keczup pikantny 2 łyżki
cebula dymka ze szczypiorkiem 1
Szczypiorek cienki
sól
twarożek 10 (śmietankowy)
sardynki 5 (w pomidorach)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip do ryb

Jogurt miksujemy z sardynkami ,keczupem i twarożkiem .Dymkę i szczypiorek drobno siekamy i mieszamy z sosem.Doprawiamy do smaku i schładzamy .Podajemy do krakersów i ryb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 08.09.2012 09:45
fajny
Justa32 06.12.2011 14:17
smaczne!!!
bami 10.09.2011 13:02
Bardzo fajna sprawa taki dip :)
ben-ka 14.03.2011 20:58
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak