Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krupnik wisonny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna
płatki owsiane 5 łyżek
mleko 250 ml
masło 1 łyżeczka
sól
rzeżucha

Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik wisonny

Płatki zalewamy zimnym mlekiem ,dodajemy masło i gotujemy na małym ogniu około 3 minut.W osobnym garnku gotujemy wywar z włoszczyzny .łączymy wywar z płatkami ,solimy do smaku i wrzucamy posiekaną rzeżuchę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 05.06.2012 11:38
smacznosci
Katarzyna59 15.05.2012 18:23
bardzo lubię wiosenne zupki
Justa32 27.07.2011 14:01
dobra i szybka
smakoszek 22.07.2011 07:33
pyszny
ben-ka 17.01.2011 10:22
Nie jadłam z płatkami krupniku,trzeba będzie zrobić.
IZABELA29 10.12.2010 18:14
Krupnik wiosenny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak