Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z kapusty i grzybów

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 kg
grzyby suszone 5 dag
pieczarki 15 dag
cebula 1 szt
olej 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z kapusty i grzybów

Grzyby suszone namoczyć poprzedniego dnia, ugotować. Kapustę ugotować w całości. Cebulę drobno pokroić i zrumienić na oleju, dodać utarte na tarce o grubych oczkach pieczarki, drobno pokrojone ugotowane grzyby i kapustę. Wszystko razem dusić aż do wyparowania wody. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 03.08.2011 23:09
smaczny
mehia 06.01.2011 16:20
zrobię go na pewno :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak