Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle cielęce nadziewane jajkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 sztuki
masło 3 łyżki
sól
pieprz
cielęcina bez kości 1/2 z udźca

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle cielęce nadziewane jajkiem

Jajka gotujemy na twardo. Mięso porcjujemy, osuszamy, nacieramy przyprawami. Na każdym sznyclu układmay jajko i owijamy je w mięso. wiążemy nicią kuchenną. Smazymy na maśle z każdej storny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 12.01.2011 17:14
wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak