Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane sosem majonezowo-miętowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
majonez 3 łyżki
mięta świeża siekana 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane sosem majonezowo-miętowym

Jajka ugotować na twardo, przeciąć na połówki, wyciągnąć żółtka. Miętę połączyć z majonezem, wymieszać i napełnić białka z jajek. Podawać z pieczywem i wędliną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 12.12.2013 23:30
Ciekawe połączenie majonezu i mięty.
sara1 10.02.2013 21:05
fajny taki sos
romanrafal
romanrafal 05.10.2012 13:57
fajny pomysł,smaczne
zuzanna_z 28.05.2012 11:53
spróbuję
Iwusia 18.05.2012 22:57
ale pychotka
Ela15 08.05.2012 11:09
mniam
edyta44 13.03.2012 19:09
pycha
Iwona51
Iwona51 14.07.2011 09:51
smaczne
MAR3STA 13.02.2011 09:46
mniam, mniam kolacja;)
Margo1 14.12.2010 17:05
ekstra
Monika193
Monika193 10.12.2010 16:37
super pomysł
matii6 10.12.2010 16:23
prosto,szybko i na pewno smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak