Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z ogórkiem

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona
ogórek kiszony 2 szt.
cebula biała 1
majonez tradycyjny 5 łyżek
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z ogórkiem

Makrelę obieramy z mięsa, i rozdrabniamy widelcem. Ogórek trzemy na dużych oczkach tarki, cebulę bardzo drobno kroimy i dodajemy do ryby. Wszystko łączymy majonezem, posypujemy świeżo mielonym pieprzem, mieszamy i gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak