Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z octem balsamicznym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1 szt
ogórek 1 szt
marchew 2 szt
czosnek ząbki 1 szt
ocet balsamiczny 2 łyżki
pieprz do smaku
cukier do smaku
sól do smaku
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z octem balsamicznym

Jabłko, ogórek i marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ząbek czosnku przecisnąć przez wyciskacz, wymieszać z octem balsamicznym i oliwą. Sos połączyć z surówką, doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 25.04.2012 18:48
smaczna
olkaaa 18.02.2012 16:06
fajna
Małgosia6 06.12.2011 10:45
apetyczna
Iwona51
Iwona51 21.11.2011 09:06
fajna do obiadku
MAR3STA 30.03.2011 23:41
smaczna;)
Goya 11.02.2011 22:02
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak