Składniki:
Makaron kolanka | 15 dag |
groszek konserwowy | 1 puszka |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
jabłka | 6 |
majonez | 5 łyżek |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżeczki |
sól | |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
jajko ugotowane na twardo | 10 |
Makaron kolanka | 15 dag |
groszek konserwowy | 1 puszka |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
jabłka | 6 |
majonez | 5 łyżek |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżeczki |
sól | |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
jajko ugotowane na twardo | 10 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: