Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip twarogowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 2 łyzki
jogurt grecki 2 łyzki
cebula 1 szt
czosnek 2 ząbki
ogórek świeży 1 szt
szczypiorek usiekany 1 łyżka
koperek 1 łyżka
pieprz
sól
twarożek 30 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip twarogowy

Czosnek przeciskamy przez praskę, cebulę drobno siekamy, ogórek ścieramy na tarce i odciskamy z soku. Wszystko mieszamy z twarożkiem, jogurtem oraz masłem, szczypiorkiem i koperkiem. Doprawiamy. Idealne do pieczonych ziemniaków

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 02.11.2012 09:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak