Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka z zielonej fasolki

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona 0,5 kg
pierś z kury 2 szt
ogórki konserwowe 4 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka czerwona do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
olej do smażenia
ryż 2 (w torebkach)

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka z zielonej fasolki

Pierś pokroic w kostkę doprawić do smaku i odłożyć na pół godziny do lodówki.Ryż ugotować w osolonej wodzie.Podpiec kurczaka na złoto na oleju.Na tym samym tłuszczu poddusić do miekkości pokrojoną fasolkę szparagową.Jak fasolka będzie miękka dodać pokrojone w kostkę ogórki,mięso z kurczaka i ugotowany ryż.Wymieszać i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 07.11.2013 00:42
takie jedzonko to coś na mój smak
kate.500 06.04.2013 16:43
pysznie danie
Grażyna13 18.04.2012 13:05
Podoba mi się :)
Krystyna32 03.02.2012 00:10
super
IKrakowianka 23.11.2011 15:52
bardzo dobra
SyMiki 01.07.2011 10:02
pychotka
eli_555 24.06.2011 23:16
pyszne danie
Dorota59 14.04.2011 15:55
świetna potrawka
kochanyptysiu 25.02.2011 17:46
SUPER!
matii6 19.12.2010 21:57
wygląda bardzo smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak