Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka pieczone

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 6 szt
rodzynki 5 dkg
żurawina 5 dkg
miód 6 łyżeczek
orzechy włoskie 5 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka pieczone

W jabłkach wydrążyć gniazda nasienne.Do środka włożyć orzechy,rodzynki ,żurawinę i polać miodem.Zapiekać w piekarniku około 20 min w 160 st.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 31.05.2012 20:26
pyszności
Krystyna32 27.03.2012 14:12
super
jeta72 15.03.2012 14:33
mniam mniam :-)
Papryczka 26.12.2011 16:25
pyszne
gosia561 09.08.2011 12:02
dobre jabłuszka
RenataZ-et 09.05.2011 21:35
uwielbiam takie pieczone jabłka :)
matii6 19.12.2010 21:56
pycha lubię takie jabłuszka
ben-ka 13.12.2010 16:49
Jabłka robię często ale orzechy to dla mnie nowość:)
Anna169Hosz 11.12.2010 21:35
Mój ulubiony deser:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak