Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z pomidorem na szybkiego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1
pomidory 4
majonez do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z pomidorem na szybkiego

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w plastry.
Bagietkę pokroić skośnie.
Każdą kromkę posmarować odrobiną majonezu, położyć plasterek pomidora, posypać pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomasz17 01.05.2011 19:38
ciekawe, ale zamiast majonezu masło :P
MAŁGORZATA108 10.12.2010 18:32
Chrupiąca bagietka... pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak