Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

baranina w warzywach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baranina bez kości 600g
cebula
marchew
por
seler
koncentrat pomidorowy
sól
mąka
pieprz
śmietana
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: baranina w warzywach

Mieso skroic w kostke i natrzeć przyprawami, zarumienić na tłuszczu.
Cebule, marchew, por i seler skroic w dowolny sposób. Mieso wrzucic do wyższego naczynia dodac warzywa troche wody i dusic do miekkosci. Powstały sos zagęścic maka i śmietana. W razie potrzeby przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 10.12.2010 11:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak