Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z mięsa wieprzowego
Zrazy podajemy z ziemniakami i surówką z buraków
Życzę smacznego
mięso wieprzowe | 1 kg |
sól | do smaku |
słonina | 25 dkg |
ogórek kiszony | 3 sztuki |
cebula | 3 sztuki |
Musztarda sarepska Prymat | do smaku |
mąka | 4 łyżki |
olej do smażenia | 8 łyżek |
marchewka | 2 sztuki |
por (biała część) | 1 sztuka |
pieczarki | 10 dkg |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 1 opakowanie |
chleb razowy | 1 kromka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: