Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżyki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krówki paczka
ryż preparowany paczka
masło łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżyki

Krówki poodwijać z papierków, drobno posiekać lub połamać, wrzucić do garnka, dodać masło. Cały czas mieszać, aż się rozpuszczą. Wsypać ryż preparowany, intensywnie wymieszać i szybko nakładać łyżką na talerz, formując dowolny kształt.
Odstawić do wyschnięcia.
Rada: krówki można rozpuścić w kąpieli wodnej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 31.03.2012 09:00
super
LuKaSz4761 31.03.2012 09:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak