Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie do naleśników z mięsa i groszku zielonego

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina bez kości 400g
ketchup 2łyżki
włoszczyzna 200g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie do naleśników z mięsa i groszku zielonego

Mięso umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody, ugotować do miękkości, dodając pod koniec gotowania włoszczyznę. wystygnięte mięso zmielić, dodać groszek, ketchup, przyprawić i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 08.12.2011 17:21
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak