Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka cytrynowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 opakowanie
sok z cytryny 1 łyżka
cebula czerwona 1 sztuka
skórka z cytryny starta z 1/2 cytryny
natka pietruszki do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka cytrynowa

Tuńczyka odsączyć z zalewy. Dodać do miski, dodać sok z cytryny,skórkę cytrynową, pokrojoną w kostkę cebulę i posiekaną natkę pietruszki. Wszystko razem wymieszać i połączyć ze sobą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak