Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŻUREK GRZYBOWY

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna
KIEŁBASKI ŚREDNIE 3
kilka suszonych grzybków
ziemniaki

Przepis i sposób przygotowania na: ŻUREK GRZYBOWY

NAJPIERW WŁOSZCZYZNĘ KROIMY W KOSTECZKĘ I UGOTOWAĆ , KIEŁBASĘ POKROIĆ WZDŁUŻ I W PÓŁ TALARKI SMAŻYMY NA PATELNI A NASTĘPNIE DODAJEMY DO WŁOSZCZYZNY . GRZYBY MOCZYMY W WODZIE NASTĘPNIE KROIMY JE DROBNO I DORZUCAMY DO WARZYW, PO 30 MINUTACH DODAJEMY ZIEMNIAKI POKROJONE W KOSTKĘ . NA KONIEC DODAJEMY ROZDROBNIONY W 3\\4 SZKLANKI WODY ŻUREK GRZYBOWY I ZAGOTOWAĆ .PRZYPRAWIAMY DO SMAKU.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 10.09.2012 08:45
pycha:)
pawelek 12.02.2011 10:53
Muszę wypróbować
RenataZ-et 15.12.2010 15:12
pycha!
ElizaT 10.12.2010 21:12
smacznie ;)
Margo1 09.12.2010 17:35
MOŻNA DODAĆ KOSTKĘ ROSOŁOWĄ O SMAKU GRZYBOWYM

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak