Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flądra na pierzynce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

flądra
pieczarki
sól
pieprz
cebula
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: flądra na pierzynce

pieczarki kroimy na drobne kawałki i wrzucamy na patelnie dodajemy pokrojona cebule i smazymy na oleju w miedzy czasei rybke solimy i pieprzymy z obu stron i obtaczamy w mące smazymy na głęboki oleju
natalerz kładziemy usmazone pieczarki na to to nasza flądąrę danie gotowe :))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 20.12.2010 20:18
wygląda fantastycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak