Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekane pory pod beszamelem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pory
sos beszamelowy
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekane pory pod beszamelem

pory porcjujemy na kawałki 15-20 cm w zalezności jakie mamy naczynie bierzemy tylko dolna cześć pora układamy w naczyniu i zalewamy sosem beszamelowym przepis mam dodany wczesniej :) na koniec sypiemy żółty start ser wkładamy do rozgrzanego piekarnika na 20-30 minut

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 12.09.2011 09:01
głos za apetyczny i fajny przepis :-)
maryśka 20.06.2011 22:13
ciekawe
bami 24.03.2011 19:49
Proste i fajne - super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak