Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczki podsmażane z goźdźikami

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki 1/2 kg
masło 3 łyżki
mąka 1 łyżka
śmietana 1 łyżka
cukier
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczki podsmażane z goźdźikami

Buraki zawinąć w folię aluminiową i upiec w piekaniku. Zetrzeć na tarce i w rondelku podgrzać z masłem. Dodać resztę składników i podsmażyć. Doprawić do smaku cukrem i kwaskiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak