Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kwaszona z grzybami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słonina pokrojona w kostkę 50 g
mąka 1 łyżka
papryka mielona
sól
pieprz
grzyby suszone 50 ugotowane
cebula 1 szt
kapusta 1 ugotowana

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kwaszona z grzybami

Grzyby pokroić w cienkie paski, dodać razem z wywarem do kapusty. Całość podgotować na małym ogniu. Słoninę podsmażyć z cebulą, dodać mąkę. Kapustę z grzybami przyprawić zasmażką, dodać sól i pieprz, paprykę do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 12.11.2011 19:59
pychotka
Kate131 02.02.2011 08:23
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak