Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z dyni do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dynia 400g
cebula 1
masło 3łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z dyni do pierogów

Cebule siekamy w drobną kostke i rumienimy na maśle. Dodajemy starta na tarce dynie, kminek i inne przyprawy (co kto lubi)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna6 24.01.2011 08:11
Jestem amatorką różnych farszy ,z dynią nie znam, wypróbuję.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak