Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kwadraciki czosnkowe do zupy

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1
czosnek 1 ząbek
oliwa 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Kwadraciki czosnkowe do zupy

bagietkę kroimy w kosteczkę, czosnek drobno siekamy i wrzucamy go na rozgrzaną na patelni oliwę. Chwilę podsmażamy a następnie dodajemy pokrojoną w kostkę bagietkę. Wszystko mieszamy i smażymy tak długo, aż kwadraciki nabiorą pięknego złotego koloru:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 20.02.2013 14:14
świetne;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak