Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ala blok

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń 1 op
mleko 300 ml
cukier puder 1 szkl
margaryna 1 szt
herbatniki 8 op
wiórki kokosowe 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Ala blok

Budyń gotujemy z mlekiem tak jak na opakowaniu, odstawiamy do przestygnięcia. Margarynę miksujemy z cukrem pudrem i budyniem. Herbatniki kruszymy, dodajemy wiórka mieszamy, łączymy to z masą. Na koniec przekładamy do blaszki i polewamy polewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 30.07.2011 08:59
super
Justyna Jussstiii 30.07.2011 08:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak