Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzyby duszone na boczku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby leśne 0,3 kg.
cebula 2 sztuki
boczek 15 dkg.
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: grzyby duszone na boczku

boczek pokroić w kostkę i włożyć na rozgrzaną patelnię cebulę pokroić na półplasterki i zeszklić dodać grzyby wymieszać i dusić na małym ogniu na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 28.05.2013 09:42
takie dania,to ja zawsze lubię :)
Wafelek2601 11.12.2012 09:02
Takie śniadanko to super sprawa.
Grazyna0211 28.06.2011 14:57
grzybki zawsze pyszne
Ewa111 19.06.2011 11:32
Jeśli będzie padało ,to i grzyby zaczną rosnąć ,a wtedy usmażę je według Twojego przepisu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak