Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa konserwa w słoiku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
sól do smaku
pieprz do smaku
majeranek do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa konserwa w słoiku

Mięso wymieszać dokładnie z przyprawami.Włożyć do słoików, tak do 3/4 wysokości maksymalnie i ucisnąć.Mocno zakręcić słoiki.Wstawić do garnka, wlać wody tyle by sięgała minimum połowy wysokości słoika.Gotować na niewielkim ogniu ok 2 godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 13.10.2012 08:57
ciekawe
Ewa111 27.01.2012 12:41
my nazywamy tak? kie?bask? "s?oikowa"
maryśka 07.06.2011 22:10
smaczna
katarzyna124 10.12.2010 20:10
Ja robiłam pierwszy raz i naprawdę nie wiedziałam, że jest taka smaczna, lepsza od sklepowych zdecydowanie:)
MAR3STA 09.12.2010 17:20
domowe mięsko, oj dawno takiego nie jadłam, pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak