Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z dyni II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana kwaśna 3/4 szklanki
sok z cytryny
pestki slonecznika lub dyni
cukier puder
jabłko winne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z dyni II

dynię ścieramy na tarce i oprószamy cukrem pudrem i skrapiamy sokiem z cytryny.Jabłka obieramy , kroimy w kostkę i skrapiamy też sokiem z cytryny. dodajemy pestki , wszystko mieszamy i zalewamy smietaną. Jeśli trzeba doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 10.08.2013 21:18
super dodatek do mięska
bami 10.01.2012 13:18
Fajny pomysł - surówki z dyni jeszcze nie próbowałam :)
kuklik 20.11.2011 07:29
z dyni jadłam tylko zupę ale się poprawię
ela16 06.10.2011 16:50
super
Kopiko1983 23.07.2011 19:46
Super...
anemon 22.07.2011 07:33
Lubię dynię, ale na surowo jeszcze nie jadłam. Muszę wypróbować.
ben-ka 29.04.2011 11:05
dlaczego ja nie lubię dyni?
Natalia/tubisiek 12.12.2010 09:23
na pewno smaczna! z chęcią wypróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak