Składniki:
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
sok z pół cytryny | |
konfitura morelowa | 10dag |
kwasna gęsta śmietana | 10dag |
masło | 5dag |
jajko | 4 |
mąka | 10dag |
cukier | 11dag |
sól | |
orzechy włoskie | 8dag |
morele | 3 |
olej |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
sok z pół cytryny | |
konfitura morelowa | 10dag |
kwasna gęsta śmietana | 10dag |
masło | 5dag |
jajko | 4 |
mąka | 10dag |
cukier | 11dag |
sól | |
orzechy włoskie | 8dag |
morele | 3 |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: